בלוג

מקלות ופרחי וניל
26.03.2025
וניל – תבלין ריחני ומתוק שמוסיף טעם ייחודי למאפים, קינוחים ומשקאות – הוא גם אחד התבלינים היקרים בעולם. מאחורי הפולים השחורים והארומטיים מסתתר סיפור של עבודה ידנית, אתגרים חקלאיים והיסטוריה ארוכה ומרתקת. במאמר זה נגלה...
פולי קקאו
17.02.2025
שוקולד – הממתק האהוב ביותר על העולם המודרני – הוא יותר מאשר תוצאה של תהליך ייצור טכני. מאחורי כל חפיסה עומדת שרשרת ארוכה של עבודה קשה, סבלנות ותשוקה המתחילה בשורשים: עץ הקקאו ופוליו המופלאים. במאמר...
גלידות
17.02.2025
כשמדובר בקינוחים קפואים, שני שמות גדולים נחשבים למלכי הזירה – הגלידה הצרפתית והג'לטו האיטלקי. שניהם מתוקים, קרמיים ומפתים, אך לכל אחד סיפור ייחודי וטכניקות ייצור שמשפיעות על הטעם, המרקם והאופי שלו. גלידה צרפתית: קלאס ומורכבות...