קורס פטיסרי ג׳וניור
מקומות פנויים
מהלך הסדנא
קורס פטיסרי ג׳וניור - קורס קונדיטוריה וחדשנות קולינרית לצעירים. 12 מפגשים בהם נלמד את רזי הקונדיטוריה המסורתית לצד החדשנות בעולם הקולינריה. נלמד טכניקות עבודה, מושגים מקצועיים ונחשף לחומרי גלם יחודיים וחדשניים מעולם הקולינריה מבית חברת ״רזברי״. הקורס מתקיים במתחם הקולינרי החדש הממוקם בראש העין. הקורס מועבר ע״י קרייג הרלן- שף קונדיטור ואורית דודאי - קונדיטורית ושוקולטיירית. הקורס מתאים לילדים ונוער (גילאי 11-17) שנושמים וחולמים קונדיטוריה. תלמידים סקרנים שאוהבים ורוצים לחקור ולהבין את עולם הקונדיטוריה מהיסוד. קורס קונדיטוריה מקצועי לגילאי 11-15 12 שיעורים 1. שיעור קרמים 2. שיעור מרנגים 3. שיעור שמרים- חלה צבעונית 4. שיעור שמרים- בריוש מלוח 5. שיעור פרונטלי - מייצבים + ארומות 6. שיעור בצק פריך 7. שיעור איטלקי 8. שיעור בחושות 9. שיעור אמריקאי 10. שיעור שוקולד 11. שיעור מקרונים 12. שיעור מסכם - פאי לימון
פרטי איש הקשר
עמל 1, Rosh Haayin, Israel